De Flens van het bronsmessing Gespleten Ring Aangepaste het Oli?en Smeermiddel Gespleten Ring

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 5-30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50000kg per Maand
QC controle: 100% inspecteren door ons, goedkeuren de derde partij inspecteert Functie: Anti-erosion, Anti-abrasion, Ladingscapaciteit
Capaciteit: OEM of het Maken door uw tekening Verwerking Type: centrifugaalgieten
Gebruik: De ontginning van erts
Hoog licht:

solid bush bearing

,

split bronze bushings

 

De Flens van het bronsmessing Gespleten Ring Aangepaste het Oli?en Smeermiddel Gespleten Ring

 

Productomschrijving

Er zijn twee types van koperlager: integraal type en gespleten type. Het integrale lager wordt gewoonlijk genoemd ring. Of er oliegroef of niet voor integrale dragende struik is.

Mechanische kopertegel is een soort zou mechanische toebehoren nodig door veel materiaal, zodat hoe wij het voor zijn normaal onderhoud moeten doen?

1. de kopertegel zou in een vrij droge plaats moeten worden opgeslagen. Besteed aandacht aan de vochtigheidscontrole van de opslagplaats. Probeer om het niet te laten met stof en olieachtige substanties contacteren, dat direct de corrosie van de kopertegel zullen veroorzaken.

 

2. Voor het vervoer van kopertegels, wanneer zij worden opgeslagen en in ons pakhuis vervoerd, of wanneer zij ver worden vervoerd, zouden wij de vlekken op de oppervlakte van kopertegels eerst moeten verwijderen, die heel wat vlekken tijdens de verwerking zal produceren. Wanneer het dragen, is het noodzakelijk om aandacht te besteden niet om met direct handen te contacteren. De handen zijn naar voren gebogen aan zweet, dat direct corrosie en verkleuring van kopertegels zal veroorzaken.

 

3. Voor het schoonmaken van kopertegels, in sommige stofvrije workshops, is het noodzakelijk hen volledig om schoon te maken wanneer het laden van het materiaal. Wij kunnen verkiezen om gedistilleerd water en neutrale zeep als reinigingsmethode te gebruiken. Gebruik sommige chemische producten niet voor het schoonmaken. Als mogelijk, kunt u een beroeps vinden om het schoon te maken.

 

4. In het gebruik van mechanisch materiaal, zouden wij aandacht aan de verandering van kopertegel moeten besteden. Zodra er het certificaat van de koperziekte is, zouden wij het handhaven of op tijd moeten vervangen om de veiligheid van materiaal te beschermen.

De Flens van het bronsmessing Gespleten Ring Aangepaste het Oli?en Smeermiddel Gespleten Ring 0

 

Het gieten methode:

Problemen die in de verwerking van koper dragende struik moeten worden opgemerkt:

1: Tijdens afgietsel, moet elk proces zorgvuldig worden behandeld. Bijvoorbeeld, moet de kern in de juiste positie worden geplaatst wanneer de doos wordt gesloten, om te vermijden dat de gegoten producten niet volgens de grootte kunnen worden verwerkt toe te schrijven aan deze reden.

2: Vóór verwerking, maak eerst het afgietsel schoon, dan word op de auto, kalibreer eerst, dan word van de auto wanneer verwerking aan het halffabrikaat, en koel het, omdat het koper inkrimping heeft, nauwkeurig te verwerken, krijgen opnieuw op de auto wanneer het werkstuk bij kamertemperatuur voor verwerking wordt geplaatst.

3: Na het afgewerkte product, vooral kan de rechte koker niet horizontaal worden geplaatst, zal het worden geplaatst verticaal om misvorming te verhinderen.

4: De verpakking zal worden gereserveerd om misvorming te vermijden toe te schrijven aan toevallige botsing tijdens vervoer

 

De Flens van het bronsmessing Gespleten Ring Aangepaste het Oli?en Smeermiddel Gespleten Ring 1

 

Meer details 

 

Naam van het verwerkende bedrijf (producten waarvan u aanbieding)

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd

(kopergieterij)
Type van privé onderneming (/staat) Privé
Datum van onderneming Jaar van 2001

Bedrijfprofiel (productieprogramma, producten)

Co. van XinxiangHaishanmachines, Ltd is een professionele vervaardiging van koperafgietsel belast met het produceren en verwerking en de verkoop van de ringen, schacht, werpt lineaire, kopernoot, wormtoestel, koperbar, maalmachinevervangstukken, aluminiumafgietsel
Kunnen wij uw faciliteiten bezoeken? Y
Kwaliteitscontroleinspectie UT, hardheidsinspectie, Ruwheidsinspectie

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658