Wevende Machines die Capaciteit van de de Antischurings de Hoge Lading van Shell dragen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 5-30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50000kg per Maand
QC controle: 100% inspecteren door ons, goedkeuren de derde partij inspecteert Functie: Anti-erosion, Anti-abrasion, Ladingscapaciteit
Capaciteit: OEM of het Maken door uw tekening Verwerking Type: centrifugaalgieten
Gebruik: De ontginning van erts
Hoog licht:

solid bush bearing

,

split bronze bushings

 

Wevende Machines die Capaciteit van de de Antischurings de Hoge Lading van Shell dragen

Productomschrijving

Dragende shell is het contactdeel tussen het glijden het dragen en dagboek. Het is een halfronde cilinder met de vorm van tegel, en het is zeer vlot. Het wordt over het algemeen gemaakt van brons, antifrictielegering en andere slijtvaste materialen. Onder bijzondere omstandigheden, kan het van hout, techniekplastieken of rubber worden gemaakt. Er zijn twee soorten het dragen van shells: integraal type en gespleten type. Integrale dragende shells worden gewoonlijk genoemd schachtkokers.

De koper dragende struik is ook het belangrijkste deel van de bal miljoen. Tijdens de omwenteling van de belangrijkste schacht, zal de gehele verrichtingslading aan de koper dragende struik aan beide kanten worden overgebracht. Tijdens de verrichting van ons materiaal, als de gebruikte koper dragende struik ongeschikt is, zijn er sommige kwaliteitsproblemen, moeten wij vermijden gebruikend het, die direct de slijtage van onze hoofdschacht zal veroorzaken, ons materiaal veroorzaken onbekwaam te werken, en Onderhoudskosten en heel wat verloren tijdkosten verhoogt, zodat is de selectie van koper dragende struik ook een zeer belangrijk ding.

 

Wevende Machines die Capaciteit van de de Antischurings de Hoge Lading van Shell dragen 0

 

Meer details

Naam van het verwerkende bedrijf (producten waarvan u aanbieding) De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd
Type van privé onderneming (/staat) Privé
Datum van onderneming Jaar van 2001
Bedrijfprofiel (productieprogramma, producten) Co. van XinxiangHaishanmachines, Ltd is een professionele vervaardiging van koperafgietsel belast met het produceren en verwerking en de verkoop van de ringen, schacht, werpt lineaire, kopernoot, wormtoestel, koperbar, maalmachinevervangstukken, aluminiumafgietsel
Kunnen wij uw faciliteiten bezoeken? Y

 

Producttoepassing

Vandaag spreken wij hoofdzakelijk over het gebruik en de prestaties van koper dragende struik in compressor en balmolen, en het gebruik van ander mechanisch materiaal is hetzelfde als deze. Behoort de koper dragende struik tot het hart van compressor. Het draagt hoofdzakelijk grote afwisselende lading. Het grote verschil tussen koper dragende struik en koperkoker is dat het aan ongelijke lading lijdt, die ook een voordeel van onze koper dragende struik in gebruik is. Daarom is deze situatie duurzamer dan koperkoker, maar het is gemakkelijk om worden beschadigd. De gemeenschappelijke problemen van koper dragende struik omvatten brandende struik, wederzijdse die wrijving, gewoonlijk het krassen en het barsten van koperstruik door omwenteling wordt veroorzaakt. Daarom moeten wij aandacht aan de smering en het onderhoud van koper dragende struik besteden.

wij moeten aandacht aan het onderhoud in gewone tijden besteden. Wanneer ons materiaal ophoudt werkend, zouden wij actief moeten controleren of de koper dragende struik wordt gedragen en gebarsten. Wanneer het werken, zouden wij moeten proberen om de wrijving van de koper dragende struik te vermijden. Tijdens wrijving, zullen wij de smeerolie direct branden, veroorzakend de schade van de koper dragende struik.

 

Wevende Machines die Capaciteit van de de Antischurings de Hoge Lading van Shell dragen 1

 

Bovendien is ons bedrijf ook goed bij de productie en de verwerking van diverse koperafgietsels (koperkoker, kopertegel, het toestel van de koperworm, kopernoot, de plaat van de koperdia, enz.), en zij die technische ondersteuning en verwerking nodig hebben kunnen ons direct contacteren.

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658