Van de het Metaalplaat van het messingskoper van de de Ladingscapaciteit de Hoge Zelfsmerende Glijdende Plaat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 5-30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50000kg per Maand
Verwerking Type: centrifugaalgieten Doorlooptijd: Volgens vereiste tijd
QC controle: 100% inspecteren door ons, goedkeuren de derde partij inspecteert Functie: Anti-erosion, Anti-abrasion, Ladingscapaciteit
Punt: De plaat van de koperdia formaat: Niet genormaliseerde aanpassing
Hoog licht:

perforated copper plate

,

polished copper sheet

Van de het Metaalplaat van het messingskoper van de de Ladingscapaciteit de Hoge Zelfsmerende Glijdende Plaat

 

Meer details

Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels
Tolerantie Rondheid:: +/- 0.01mm.
Vlakheid: +/- 0.005mm.
Hoogte en lengte: +/- 0.01mm.

Naam van het verwerkende bedrijf

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd

Datum van onderneming

Jaar van 2001

Levertijd Volgens vereiste tijd

 

Productomschrijving

Het is goed - geweten dat groeven of de randen die van koper glijdende delen of koperkokers worden de gemaakt van andere materialen apparaten of apparaten zijn die de beweging dragen bevestigen of kunnen leiden en zijn wrijving verminderen. Longitudinale groef of rand op de oppervlakte van gidsspoor, die wordt gebruikt om machinedelen, speciaal materiaal, instrumenten, enz. en te bevestigen.

Productvoordelen

1. Het heeft hoge hardheid, goede slijtageweerstand, gemakkelijk om occlusie, goede het gieten prestaties en scherpe prestaties, en geen goede corrosieweerstand in de atmosfeer en het zoet water te veroorzaken. Het kan voor slijtagedelen met hoge lading (minder dan 20MPa) en hoge het glijden snelheid (8m/s) worden gebruikt

2. Corrosieweerstand, vooral verdund zwavelzuur, zoutzuur en vetzuur. Kan voor structurele materialen, corrosie en zuurvaste delen worden gebruikt

3. Goede smering, slijtageweerstand en corrosieweerstand, geschikt voor bimetaal gietende materialen. Automobiellagers, pieklading tot MPa 100

4. Het heeft goede mechanische eigenschappen, corrosieweerstand, slijtageweerstand en knipselprestaties.

Het materiaal zelf heeft aangewezen hardheid, slijtageweerstand, en genoeg om de wrijving van beweging te weerstaan. Het holtedeel of het kerndeel van de schuif zal dezelfde hardheid zoals andere holtekernen hebben. De schuiven worden wijd gebruikt in het bespuiten van materiaal, CNC werktuigmachines, elektronika, automatiseringsmachines, textielmachines, auto's, medische apparatuur, drukmachines, verpakkende machines, houtbewerkingsmachines, matrijs openings en veel andere gebieden.

 

Van de het Metaalplaat van het messingskoper van de de Ladingscapaciteit de Hoge Zelfsmerende Glijdende Plaat 0

Voordelen van zelfsmerende glijdende plaat:

1. Het is van toepassing op de positie waar de smeerolie vaak moet worden gebruikt, de positie waar het vergelden van motie of frequent begin of einde, en de plaats waar de oliefilm moeilijk zich is te vormen.

2. Het kan in zelfsmerende staat zonder olie het vullen apparaat worden gebruikt. Het kan de installatieperiode verkorten, de verontreiniging van smeerolie verminderen, het milieu beschermen en de sociale omgeving verfraaien.

3. Uitstekende slijtage en beetweerstand.

 

Van de het Metaalplaat van het messingskoper van de de Ladingscapaciteit de Hoge Zelfsmerende Glijdende Plaat 1

Instructies voor onderzoek:
1. Het trekken: u moet slechts één van de tekening, het tekeningsaantal, de schets en de steekproef verstrekken. (dit zijn het gebouw van onze dienst aan u, en ook de belangrijke norm om uw goedkeuring van het werkstuk te vergemakkelijken nadat wij het goed doen, zodat moet u verstrekken.)
2. Hoeveelheid: u moet het aantal artefacten aanpassen. (de meer hoeveelheid, de gunstigere prijs
3. Materiaal: de materiële vereisten van het werkstuk; (is het een nationale norm of een ondernemingsnorm of een de uitvoer Amerikaanse Norm, te wijzen gelieve erop dat deze de prijs! grotendeels zullen beïnvloeden)
4.Duration: Dit is ook een belangrijke informatie. Als u het dringend nodig hebt, zal het de productiekosten verhogen. Over het algemeen, is de productiecyclus van afgietsels 8 dagen.

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658