Professioneel Dik Standaard Opgepoetst het Koperblad van de Koperplaat niet

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 5-30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50000kg per Maand
Verwerking Type: centrifugaalgieten Doorlooptijd: Volgens vereiste tijd
QC controle: 100% inspecteren door ons, goedkeuren de derde partij inspecteert Functie: Anti-erosion, Anti-abrasion, Ladingscapaciteit
Punt: Koperplaat formaat: Niet genormaliseerde aanpassing
Hoog licht:

copper sheet plate

,

perforated copper plate

De professionele Kopergieterijen leveren een Groot Aantal Koperplaat

 

Productomschrijving

 vele delen van de koper glijdende plaat worden gemaakt van koper, zodat is de nauwkeurigheid hoger en de kwaliteit is ook geschikt. Zolang het normaal wordt gebruikt, kan het lange tijd zonder problemen worden gebruikt. Nochtans, is dit soort skateboard niet volledig beschermd om lange levensduur te verzekeren, en meer werk moet voor basisonderhoud worden gedaan. Wanneer het verwerking van de plaat van de koperdia, is zijn verschijning verontreinigd. De reiniging zijn=zal= voltooide in time en chemische bescherming zal zo ver mogelijk worden uitgevoerd. Hoewel het onmogelijk is om dik vet toe te passen direct, wordt één of ander speciaal blik van de onderhoudsolie gebruikt om het effect effectief te handhaven. Gebruik water of geen zachte doek om elke dag af te vegen om krassen te vermijden. De levensduur van de glijdende plaat van het hardwarekoper hangt van het gebruiksmilieu af. Bijvoorbeeld, of het milieu kan of niet worden bijgetankt, als niet, is het niet goed om de algemene koper glijdende plaat te gebruiken.

 

Professioneel Dik Standaard Opgepoetst het Koperblad van de Koperplaat niet 0

 

Ten tweede, vergen de koperskateboards met een beschermende laag op de oppervlakte gewoonlijk geen onderhoud.

U kunt zacht water en zachte doek gebruiken om het stof en de vlekken op de koperdecoratie met beschermende laag op de oppervlakte af te vegen. Raak oplosmiddelen en geen corrosieve chemische producten.

Het is verboden om glaslijm te gebruiken om koperornamenten te plakken. Wegens de zure troebele substantie op het glas, werd de beschermende laag op de koperoppervlakte vernietigd, en de plaat van de koperdia spoedig werd zwart. Indien nodig, kunnen de lijm, het dichtingsproduct of andere neutrale lijm onmiddellijk worden gebruikt.

Veeg in het algemeen het blik van de koperolie af wordt gebruikt voor schrobben onderhoud. De specifieke methode is: eerst, giet de koperolie op de handdoek, veeg het op de koper glijdende plaat af, veeg schoon het af, dan veeg de olie met de handdoek af, en veeg het dan opnieuw met een schone zachte doek af.

De meeste plaatsen waar het koperskateboard wordt gebruikt zijn vrij beklemtoond. Sommige motoren (de beginnende motorrotor van de auto) gebruiken ook het koperskateboard, dat zeer klein is en kan bij tussenpozen worden gebruikt zolang het niet de zaal veegt. Voeg gewoonlijk meer smeerolie toe

Meer detial

Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels
Tolerantie Rondheid:: +/- 0.01mm.
Vlakheid: +/- 0.005mm.
Hoogte en lengte: +/- 0.01mm.

Type van onderneming

Privé

Bedrijfadres

 

Voeg toe: Zuidwesten van Mazhuang-Dorp, Yuhe-Stad, Huixian XinxiangCity Henan Prov. China

Levertijd Volgens vereiste tijd

 

Het bedrijf verkoopt koperplaat en diverse producten van de koperplaat die door de fabrikanten van de koperplaat wordt geproduceerd. Het bedrijf is gevestigd vele jaren, en altijd gehandhaafd het principe van integriteit en innovatie. Het hangt het dienen van klanten aan, en keert de liefde van klanten voor ons met goede kwaliteit en redelijke prijs terug. Welkom om overleg en aankoop te vragen.

 

Professioneel Dik Standaard Opgepoetst het Koperblad van de Koperplaat niet 1

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658