Centrifugaal het Gieten de Plaathoogte van het Kopermetaal - dichtheid om Koperplaat

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 5-30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50000kg per Maand
Verwerking Type: centrifugaalgieten Doorlooptijd: Volgens vereiste tijd
QC controle: 100% inspecteren door ons, goedkeuren de derde partij inspecteert Functie: Anti-erosion, Anti-abrasion, Ladingscapaciteit
Punt: Koperplaat formaat: Niet genormaliseerde aanpassing
Hoog licht:

copper sheet plate

,

perforated copper plate

Centrifugaal het Gieten de Plaathoogte van het Kopermetaal - dichtheid om Koperplaat

Productomschrijving

Van de het koperkoker van de grenssmering zelfsmerende dragende grafiet het lagerreeks

1. Goede lager en slijtageweerstand.

2. Het is geschikt voor hoge lading en roterende motie met lage snelheid, slingerende motie en het frequente openen en het sluiten onder lading, die niet gemakkelijk is om hydrodynamische smering te vormen.

3. Op de voorwaarde van de grenssmering, kan het lager zonder olie lange tijd worden gehandhaafd, en de levensduur van het lager kan worden verlengd door olie in de laag toe te voegen.

4. Wanneer de oppervlakte plastic laag wordt verwerkt en gevormd, kan een bepaalde marge worden gereserveerd. Nadat de assemblage in het zetelgat wordt gedrukt, kan het alleen worden verwerkt om betere assemblagegrootte te bereiken.

 

Centrifugaal het Gieten de Plaathoogte van het Kopermetaal - dichtheid om Koperplaat 0

Meer detial

Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels
Tolerantie Rondheid:: +/- 0.01mm.
Vlakheid: +/- 0.005mm.
Hoogte en lengte: +/- 0.01mm.

Eer en certificaten

ISO, CE

Kwaliteitscontroleinspectie

UT, hardheidsinspectie, Ruwheidsinspectie

Levertijd Volgens vereiste tijd

 

Producteigenschappen

De zelfsmerende glijdende plaat is een krachtig stevig smerend product dat met grafiet of het Stevige Smeermiddel van MoS2 op de basis van messing wordt ingelegd. Het breekt door de beperking dat het algemene lager zich bij de smering van de oliefilm baseert. In het gebruiksproces, worden het stevige smeermiddel en de schacht gewreven door de wrijvinghitte, die de uitstekende voorwaarde van olie en poeder coëxisterende smering vormen, die niet alleen de schacht tegen slijtage beschermt, maar ook maken het stevige smeringskenmerk eeuwig. Zijn hardheid is tweemaal zo hoog zoals de gemeenschappelijke koperkoker, en zijn slijtageweerstand is ook tweemaal zo hoog. Momenteel, is het wijd gebruikt in de lading op hoge temperatuur, hoge, ladings de met lage snelheid en zware gelegenheden zoals de ononderbroken afgietselmachine, de treinsteun, het rollende materiaal, de mijnmachines, de schepen, de gasturbines, enz.

Centrifugaal het Gieten de Plaathoogte van het Kopermetaal - dichtheid om Koperplaat 1

 

Ongeveer ons

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd is een professionele fabrikant van R&D, productie en verkoop van koperkoker, grafietkoperkoker, zelfsmerende dragende gidskoker, de oliehoudende productie van de koperkoker, de plaat van de koperdia, het toestel van de koperworm en koperschroef. Het bedrijf heeft verwerkingsmateriaal, wetenschappelijke opsporingsmiddelen en het personeel van uitstekende kwaliteit vooruitgegaan. Tegelijkertijd van productdiversificatie, is ons bedrijf in de productie en verwerkingscapaciteit, kwaliteitscontroleprocédé en technische oplossing het bedrijf groot vooruitgang en ontwikkeling in termen van de algemene provider heeft geboekt en de erkenning en vertrouwen van klanten gewonnen.

 

Wij bepleiten efficiënt, jong en stijgend team, geavanceerd productie en het testen materiaal, strikt systeem voor kwaliteitscontrole, de flexibele en snelle dienst om klanten aan te bieden de betere dienst en meer productwaarde tot stand te brengen, problemen voor klanten op te lossen, de beste configuratieregeling te verstrekken, productkwaliteit te verbeteren, klantenproductiekosten, onthaal te verminderen te roepen om te bespreken en opdracht te geven tot!

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658