Aangepaste Zonderlinge Koperring Met lange levensuur en Vrij Onderhoud

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 5-30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50000kg per Maand
formaat: OEM Standaardgrootte QC controle: 100% inspecteren door ons, goedkeuren de derde partij inspecteert
Punt: Het Koperring van het tinbrons verschepende manieren: door koerier, door de lucht of door overzees
Specificatie: Ware grootten en aangepast Werkend Kenmerk: hoge temperatuur
Dimensie: Als tekening kleur: Beeldkleur
Hoog licht:

slide bush bearing

,

flanged bronze bushings

Aangepaste Zonderlinge Koperring Met lange levensuur en Vrij Onderhoud

Productomschrijving

 

De koperkoker wordt ook genoemd koperlager. Het gebruiksmodel is een component voor het verminderen van wrijving, het drijven van duw, het steunen en het bevestigen in een glijdende roterende machine wordt gebruikt die. De koperkoker wordt ook gemaakt van diverse koperlegeringen, die voor het smeren van mechanische gedeelten kunnen worden gebruikt. De koperkoker is een belangrijk stuk van machines en kan voor diverse grote en zware machines worden gebruikt.

 

Aangepaste Zonderlinge Koperring Met lange levensuur en Vrij Onderhoud 0

productieproces

De koperkoker door onze fabriek wordt geproduceerd is wijd gebruikt op diverse mechanisch materiaalgebieden, zoals burgerlijke de deurmetro van de luchtdefensie, metallurgisch materiaal, verpletterend materiaal, divers elektrisch voortbewegingsmateriaal, staal het rollen materiaal, het materiaal van het mijnhijstoestel, het smeden machines, enz. de productkwaliteit eenstemmig door klanten die is geprijst.
om de hoge precisie van de producten te verzekeren, heeft onze fabriek een perfect gietend kwaliteitsbeheersysteem en een gedetailleerde inspectie en een analyse van elke partij producten, om zijn afval te verwijderen en zijn essentie te halen. Het volgende is een eenvoudige weerspiegeling van onze van de gieterijkwaliteitsbewaking en inspectie analyse:
Inspectiedocumenten: met inbegrip van kwaliteitscontroleplan, kwaliteitsnorm van het gieten van grondstoffen, van de processpecificatie, van de producttekening, fysieke en chemische inspectieproces.
Inkomende inspectie: met inbegrip van inkomende inspectie van diverse grondstoffen voor het gieten van koperkoker, inkomende inspectie van subleveranciersafgietsels en inkomende inspectie van vorm het bewerken.
Procesinspectie: met inbegrip van zelfinspectie van productiearbeiders, met inbegrip van eerste inspectie, middeninspectie en definitieve inspectie. Full-time inspectie, met inbegrip van inspectie van vorm, kernzand en metaalvloeistof, kwaliteitscontrole van zandkern en temperatuurinspectie van metaalvloeistof.
Inspectie van gebeëindigde koperkoker - producten: de workshop zal geëindigd plaatsen - de producten op de gespecificeerde plaats, en de inspecteur zullen inspectie volgens de technische voorschriftenen leiden. De gekwalificeerde producten zullen worden gemerkt, zullen de afvalprodukten en de herstelde producten afzonderlijk worden gemerkt en worden opgeslagen.
De analyse en het rapport van de productkwaliteit: met inbegrip van schrootanalyse, rapporteren de materiële de kwaliteitsanalyse van de koperkoker, de analyse van de groottemeetkunde en de analyse.

Inspectieverslag: het definitieve inspectieverslag zal voor allerlei oorspronkelijke documenten, classificatie, het vullen en overdrachtprocedures van verslagen, relevante pijpleidingsvereisten, enz. van kwaliteitscontrole worden gemaakt.

 

Aangepaste Zonderlinge Koperring Met lange levensuur en Vrij Onderhoud 1

 

Productdetails:

 

Bedrijftype SGS van de vervaardigingsfabriek Controleleverancier
Materiaal Messing, Tinbrons, Loodbrons, Aluminiumbrons, ect
Norm ISO 2008, SGS, CE
Fearture

1. Hoge anti-draagt van Cood van de ladingscapaciteit

2. Lage coëfficiënten van wrijving
3. Goede warmtegeleiding

4. Hoge corrosieweerstand
5. Met lange levensuur en onderhoud-vrij

6.No verontreinigende stof door olie of vet

Proces Centrifugaalafgietsel, zandafgietsel, het Machinaal bewerken, Injectie
Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels
Tolerantie Rondheid:: +/- 0.01mm.
Vlakheid: +/- 0.005mm.
Hoogte en lengte: +/- 0.01mm.
Levertijd Volgens vereiste tijd
MOQ 50KG

 

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd is een professionele fabrikant van koperkoker en grote schachtkoker. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf meer dan tien jaar van ervaring in verwerking en afgietsel, die de perfecte technologie van de metaalverwerking kunnen verstrekken. Het koperafgietsel heeft een lange geschiedenis van toepassing. In oudheid, gebruikten de mensen koperafgietsels als muntstukken, offerschepen, wapens, hulpmiddelen en sommige het leven werktuigen. In moderne tijden, worden de afgietsels hoofdzakelijk gebruikt als spaties van machinedelen. Sommige precisieafgietsels kunnen ook direct als machinedelen worden gebruikt.

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658