Contacteer ons
dora

Telefoonnummer : +86 15670461277

WhatsApp : +8617719955658

Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd.

  De Haishanmachines, uw slijtvaste delendeskundige, voorzien klanten van pre-sale, in verkoop en naverkoop de diensten enkel als wat zij denken. Wij zijn bereid oprecht om met vrienden van alle gangen van het leven samen te werken om briljant te creëren!

  • Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd.
  • Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd.
  • Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd.
  • Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd.
  • Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd.
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Andere
Merken Onderzeese berg Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 1-4000000 Opgericht Jaar 2012
Export pct 80% - 90%
Inleiding

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd specialiseert zich in de productie en de verwerking van koperdelen. Aangezien 2008 zich op R&D en de productie van koperafgietsels en CNC materiaal heeft geconcentreerd.

 

De belangrijkste producten zijn koperstruik, koperstruik, kopernoot, koperafgietsel op grote schaal, de struik van het flenskoper, schachtkoker op grote schaal, verminderen gebroken koperkoker, de koker van het graafwerktuigkoper, het koperkoker van de balmolen, de noot van de koperdraad, de wormtoestel van het reductiemiddelenkoper, de koker van het maalmachinekoper, Simmons-koperkoker, Sandvik-koperkoker, het kopertoebehoren van het mijnbouwmateriaal, enz. meer dan 20 reeksen, honderden modellen, de producten van de koperlegering een productie-eenheid verwerking heeft vooruitgegaan en het mechanische het testen materiaal, in het gebied heeft een sterke technische kracht en een betrouwbare kwaliteit.

 

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Het bedrijf heeft een volledig en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem, en een volledig kwaliteitscontrolesysteem voor component het testen, het mechanische prestaties testen, enz. opgezet.

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd heeft een rijp R&D-team. Met 20 jaar van productieervaring, neemt het de behoeften van klanten als uitgangspunt en middelpunt van technisch R&D om klanten van het beste en de meeste efficiënte productoplossingen te voorzien, en een aantal nationale octrooien gewonnen.

 

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Ons bedrijf is goed bij het veroorzaken van koperdelen van maalmachine, met 7 jaar van productie, afgietsel en verwerkingservaring. Het is een nieuwe fabrikant die zich in de productie van aangepaste kegel gebroken koperreeksen specialiseert in Henan-Provincie. Zijn producten worden uitgevoerd naar Duitsland, Rusland, de Verenigde Staten, Bulgarije, Japan en overal worden China, de kwaliteit en de technologie van onze producten hoogst over de hele wereld geprijst door klanten.

 

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

 

Geschiedenis

Gevestigd in Huixian-Provincie, Xinxiang-Stad, Henan-Provincie, met mooi landschap en milieu. Het bedrijf wordt gevestigd in Taihang in het noorden en Gele Rivier in het zuiden.

 

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

In 2001, de Machinesco. van Xinxiang Haishan, werd Ltd gevestigd op basis van geaccumuleerde het leren en productieervaring.

Na twee jaar van ononderbroken ontwikkeling, in 2003, de Machinesco. van Xinxiang Haishan, vestigde Ltd een buitenlands de ontwikkelingsbedrijf van de de uitvoerhandel.

In 2007, werd het één van de hoogste tien non-ferro ondernemingen van de metaalgieterij in de provincie.

In 2012, investeerde het bedrijf ongeveer 50 miljoen yuans en kocht verscheidene reeksen van precisie numerieke controle en ander mechanisch materiaal voor koper het gieten verwerking. Door de ononderbroken ontwikkeling en de groei van het team, in 2016, won het onderzoek van de mechanische onderzoekers van Haishan 28 nationale octrooien

In 2018, werd 15000 ton producten verkocht, brekend de verkoopprestaties van provincies en steden.

 

 

 

 

 

Dienst

 

Met de marktvraag als centrum en geavanceerde productietechnologie als steun, sparen wij geen inspanning in productinnovatie om productkwaliteit onophoudelijk te verbeteren om de marktvraag van duurzame ontwikkeling te ontmoeten. Zich baseert op het perfecte productieproces, streeft het bedrijf de perfecte de dienstkwaliteit na en brengt klanten een perfecte ervaring voorbij tevredenheid.

Waarom kies ons?

Preverkoop/na de verkoopdienst

De preverkoopdienst

1) Gelieve te voelen vrij te raadplegen

2) Steun steekproef het testen

3) Welkom om onze fabriek op elk ogenblik te bezoeken

4) Verstrek om het even welke documenten u wenst

De naverkoopdienst

1) De professionele ingenieur verstrekt op elk ogenblik technisch overleg

2) Wij beloven om uw vragen te beantwoorden binnen 6 uren, met u te bespreken en oplossingen te verstrekken binnen 24 uren.

Ons doel is prima kwaliteit en betrouwbaar materiaal te verstrekken, om geloofwaardigheid en verhouding met klanten duidelijk te maken, zodat de klanten voor het leven profiteren.

Wij hebben strikt systeem voor kwaliteitscontrole in het gehele productieproces, zodat zijn onze productkwaliteit en betrouwbaarheid het hoogst

Wij verlenen OEM ook de diensten. Als u om het even welke mijnbouwmateriaal of verwante vervangstukken nodig hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij zijn geëngageerd aan het aanbieden van elke klant de bevredigende dienst.

 

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

 

Ondernemingsgeest: professioneel, eerlijk, realistisch, ondernemend, behulpzaam en innovatief zijn onze teamgeest

Professioneel - behandel al werk met professionele kennis, vaardigheden en geest.

Eerlijk - oprecht, eerlijk en betrouwbaar.

Het streven van naar waarheid is de geest van het streven van naar waarheid van feiten, drijvend niet.

Ondernemend - met dromen en visies, zijn er ondernemende geest en stuwende kracht. In het leren en werkmethode, zouden wij onze professionele capaciteit constant moeten verbeteren om het aan het doel dichter te maken.

Samenwerking - de goede verrichting van een onderneming vergt de geest van samenwerking en samenwerking om tot een harmonische en gezonde werkomgeving voor de onderneming te leiden.

Innovatie - technologische innovatie, productinnovatie, toepassingsinnovatie. Streef onophoudelijk innovatie na, laten innovatieopbrengst de vruchtbare resultaten, voortreffelijkheid bereiken en de concurrentie winnen!

De dienstprincipe: dien en creeer samen van ganser harte waarde.

 

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Xinxiang Haishan Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1