De slijtvaste Ring van het de Vormbrons van C95500 Rechte voor Mijnbouwmachines

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SeaMount
Certificering: CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1/piece
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 7-30days
Betalingscondities: L/C, T/T, MoneyGram,
Levering vermogen: 500000kg/month
Materiaal: de legering van het tinbrons Verwerking: CNC-bewerkingscentra
Op maat: als tekening Cu%: 78.00
Gewicht: Gebaseerd op het model Koperlegering UNS Nr.: C95500
Bewerkbaarheidsclassificatie: 50 Dichtheid: 0,272
Hoog licht:

bronze sleeve bearings

,

oilite bronze bushings

Hoog - het Bronsring van de kwaliteits Slijtvaste C95500 Rechte Vorm voor Mijnbouwmachines

Productomschrijving

Er zijn vele functies van koperring en het is geschikt voor mensen om het te handhaven, de structuur vereenvoudigen, en in sommige aspecten, kan de koperring sommige fouten in machineontwerp goedmaken. Zo kan de koperring heel wat rol spelen, die zijn voordeel is. De koperkoker wordt wijd gebruikt in huidig mechanisch materiaal. De koker van de koperschacht speelt heel wat rollen in machines, zoals etc. het verminderen van wrijving, trilling, lawaai. Al deze zijn de functies van de koker van de koperschacht in machines. Er zijn vele functies van schachtkoker, en het is geschikt voor mensen om het te handhaven, de structuur vereenvoudigen, en in sommige aspecten, kan de koker van de koperschacht sommige fouten in machineontwerp goedmaken.

Voordelen:

Strikte kwaliteitscontrole

Wij maken belofte elke vervaardigde productie volgen strikt technische standaard, hoge slijtageweerstand, hoge corrosieweerstand, duurzame en stabiele prestaties is.

Goede klantenservice

Wij hebben het best een coherent team aan provice u de dienst, beschikbare ervaren ingenieurs en geschoolde arbeiders. Onze ijverige buitenlandse verkopers zullen uw inqury in de eerste keer beantwoorden,

en bied u de profeesionaldienst aan.

Leveringsverzekering

Zodra wij uw storting ontvangen, zullen wij beginnen te produceren, het gehele productieproces isabout 15 dagen.

De materiële selectie van de koperkoker.

Cusn5pb5zn5, cusn7pb7zn3-het loodbrons van het tinzink, dat voor gesmeerde lagers met gemiddelde snelheid wordt gebruikt en met gemiddelde snelheid, volledig, geschikt voor algemene lagers van kraanlagers en werktuigmachines, zoals stoomturbine, middelhoogvermogenmotor, tractor, motor, de lagers van de luchtcompressor.

Zcupb15sn8, ZCuPb10Sn10, zcupb20sn5-loodbrons, welke brandwonden op staal de dragende struik op Bush, een grote effectlading kan dragen, en ook geschikt voor de middelgrote lading van het belangrijkste schachtlager van precisiewerktuigmachines is, met gemiddelde snelheid aan koudwalserijlager met gemiddelde snelheid.

ZCuSn10P1 en zcusn12pb2-het brons van het fosfoortin wordt gebruikt voor zwaar, met gemiddelde snelheid, 280 werkende lagers ℃.

ZCuAl10Fe3 en zcual9fe4ni4-het brons van het aluminiumijzer wordt gebruikt voor zware ladingseffect. Bij met lage snelheid, kan de dragende temperatuur 300 ° C bereiken, wat voor lagers in marien milieu geschikt is.

De dragende struik van messingsmateriaal is gemakkelijk te verwerken, bestand op hoge temperatuur, gemakkelijk zich te vormen, gemakkelijk op te poetsen en niet gemakkelijk te oxyderen. De kosten zijn lager dan dat van brons. Het nadeel is dat de zinkinhoud van messing hoog en niet duurzaam is, en het messing met hoge weerstand is beter.

De slijtvaste Ring van het de Vormbrons van C95500 Rechte voor Mijnbouwmachines 0

 

Ongeveer ons:

Met perfect productie technologie en het testen materiaal, wetenschappelijke beheerswijze, uitstekende R&D-capaciteit en unieke collectieve cultuur, kan ons bedrijf de productkwaliteit beter waarborgen, die eenstemmig door de meerderheid van gebruikers is geprijst. Het is geleidelijk aan een invloedrijke onderneming in de verwerkende industrie van de koperkoker geworden. Welkom om de tekeningsproductie aan te passen. Toepassing en kenmerken van koperkoker in mechanisch materiaal.

 

Bedrijftype SGS van de vervaardigingsfabriek Controleleverancier
Fearture

1. Hoge anti-draagt van Cood van de ladingscapaciteit

2. Lage coëfficiënten van wrijving
3.Good warmtegeleiding

4. Hoge corrosieweerstand
5. met lange levensuur en onderhoud-vrij

6.No verontreinigende stof door olie of vet

Proces Centrifugaalafgietsel, zandafgietsel, het Machinaal bewerken, Injectie
Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658