C90500 van de de Draadring van het Tinbrons de Slijtageweerstand en Hoge Precisie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 5-30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50000kg per Maand
QC controle: 100% inspecteren door ons, goedkeuren de derde partij inspecteert Functie: Anti-erosion, Anti-abrasion, Ladingscapaciteit
Doorlooptijd: Volgens vereiste tijd Capaciteit: OEM of het Maken door uw tekening
Cu%: 86 Treksterkte, min: 44ksi
Bewerkbaarheidsclassificatie: 30 Dichtheid: 0,315
Hoog licht:

bronze sleeve bearings

,

flanged bronze bushings

Van het slijtage-weerstand en Hoge Precisiec90500 de Draadring Tinbrons

Productomschrijving

De koperkoker, die ook als de koker van de koperschacht wordt bekend, is verdeeld in vele soorten, met inbegrip van de rol van het machinekoper, koperlager, enz. Het is een belangrijke component van machines die in diverse lichte, grote en zware machines wordt gebruikt. Het product heeft de functie van het traditionele lager van het tinbrons. Het wordt gemaakt van elektrolytisch koper als grondstof en vele soorten de elementen van het spoormetaal. Na sinteren het op hoge temperatuur, wordt het verwerkt door het centrifugaalafgietsel van de luchtdruk. Hoge hardheid, uitstekende slijtageweerstand, gemakkelijk om het fenomeen van het grijpen, goede het gieten prestaties en scherpe prestaties, goede corrosieweerstand in de atmosfeer en geen zoet water te veroorzaken.

Productdetails:

 

Norm ZO 2008, SGS, CE
Proces Centrifugaalafgietsel, zandafgietsel, het Machinaal bewerken, Injectie
Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels
Levertijd Volgens vereiste tijd

Waarom ons kies:

1. Kies ons, moet u niet zich over de mogelijkheden van leveranciers ongerust maken.

Ons bedrijf wordt gevestigd met meer dan 10 jaar van productieervaring en technisch team. De jaarlijkse output van het bedrijf is meer dan tienduizendtalton, en de producten worden uitgevoerd naar alle landen in de wereld.

2. Kies ons, moet u niet zich over de kwaliteit van de producten ongerust maken.

Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 en iso4001: milieu het beheersysteemcertificatie van 2004. Alle producten voldoen aan SGS en RoHS-richtlijnen.

3.Reliable kwaliteit en hoge kostenprestaties

Wij verstrekken betrouwbare kwaliteit en aangewezen prijs voor gelijkaardige producten, en wij voorzien u van gediversifieerde keuzen

4.You kiezen het juiste product

Niet door ordehoeveelheid, is de hoeveelheid nooit het verschil tussen onze houding ten opzichte van klanten

Productie volgens vereisten, die volgens tekeningen, standaardaanpassing verwerken

C90500 van de de Draadring van het Tinbrons de Slijtageweerstand en Hoge Precisie 0

Het gieten methode van koperkoker:

1. Het zandafgietsel is de het meest meestal gebruikte methode in zand het gieten productie. Het heeft de voordelen van breed aanpassingsvermogen en eenvoudige productievoorbereiding. Nochtans, zijn de dimensionale nauwkeurigheid, de oppervlaktekwaliteit en de interne kwaliteit van met deze methode geproduceerde afgietsels verre van het voldoen aan van de vereisten van mechanische gedeelten, en het productieproces is vrij complex, realiserend mechanisatie en automatische productie met reusachtige investering. Wanneer het veroorzaken van sommige speciale delen en afgietsels met speciale technische vereisten, zijn de technische en economische indexen vrij laag. Daarom is de toepassing van zand het gieten in het gieten productie bepaalde Beperkingen geweest.

2. Naast zandafgietsel, worden een verscheidenheid van andere het gieten methodes, die van zandafgietsel verschillend zijn, gevormd door de vorm materiële, het gieten methode, de vorm van vloeibare legering het vullen vorm of de verhardingsvoorwaarden van afgietsels te veranderen. De gieterijarbeiders roepen andere het gieten methodes van zand het gieten technologie verschillend als speciaal afgietsel.

Op de voorwaarde van vloeibare smering, wordt de het glijden oppervlakte van de koperkoker gescheiden door de smeerolie zonder direct contact, en de van de wrijvingverlies en oppervlakte slijtage kan zeer worden verminderd. De oliefilm heeft ook bepaalde capaciteit van de trillingsabsorptie, zoals smering, hittedissipatie, wrijvingvermindering en het levensuitbreiding.

Toepasselijke Industrie:

Toegepast in: dieselmotor, automobiele, landbouwmachines, hydraulische machines, werktuigmachines, bosbouwmachines, bouwmachines,

mijnbouw, spoorweg, schip, petrochemische machines, gietende machine, metallurgisch materiaal; de voedsel verpakkende machines, textiel, steken industrieel aan

machines en luchtvaart, wapens en andere industrieën en Ministeries van diverse machines, mechanisch.

 

C90500 van de de Draadring van het Tinbrons de Slijtageweerstand en Hoge Precisie 1

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658