Van de Machinevervangstukken van de hoge Prestatiesmaalmachine het Bronsring voor Mijnbouwmachine

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SeaMount
Certificering: CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1/piece
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard de uitvoer houten geval vrij van beroking
Levertijd: 7-30days
Betalingscondities: L/C, T/T, MoneyGram,
Levering vermogen: 500000kg/month
Verwerking: CNC-bewerkingscentra Op maat: als tekening
Materiaal: Messing, Brons Voorwaarde: Nieuwe
Hoog licht:

coal crusher parts

,

split bushing sleeve

 

Van de Machinevervangstukken van de hoge Prestatiesmaalmachine het Bronsring voor Mijnbouwmachine

 

Productomschrijving

 

De het koperkoker van het tinbrons verwijst naar de koperkoker met tinbrons dat wordt verwerkt. De tininhoud van tinbrons is over het algemeen tussen 3% en 14%, die hoofdzakelijk wordt gebruikt om elastische componenten en slijtvaste delen te maken. De inhoud van tin in misvormd tinbrons is minder dan 8%, en soms worden het fosfor, het lood, het zink en andere elementen toegevoegd. De bewerkbaarheid en slijtageweerstand van tinbrons kan worden verbeterd door lood toe te voegen, en de het gieten prestaties kunnen worden verbeterd door zink toe te voegen.

 

Productievoordeel 

 

1- Controleer de kwaliteit en de prijs:
De één eindedienst van afgietsel van grondstof aan geëindigd - de producten, controleren de kwaliteit en de kosten strikt van alle verbindingen.
2 - wijd leveringswaaier:
De merken kunnen wij aanbieden met inbegrip van: METSO, SANDVIK, TELSMITH, SHANBAO, SYMONS NORDBERG EN ENZ.
3. - Aanpassing:
Wij kunnen ook de aangepaste productdiensten volgens tekening en materiële vereisten verlenen. De van het het tinbrons van het bedrijf gegoten het koperkoker kan tot 1000kg wegen en een diameter van 2000mm hebben,

hoge hardheid, goede slijtageweerstand, goede het gieten prestaties en het machinaal bewerken van prestaties, goede corrosieweerstand in de atmosfeer en zoet water. Slijtvaste delen voor het werken onder hoge lading en hoog het glijden snelheid, zoals koppelstang, Bush, dragende struik, toestel, wormtoestel, enz.

 

 

Van de Machinevervangstukken van de hoge Prestatiesmaalmachine het Bronsring voor Mijnbouwmachine 0

 

 

 

 

Bedrijftype SGS van de vervaardigingsfabriek Controleleverancier
Proces Centrifugaalafgietsel, zandafgietsel, het Machinaal bewerken, Injectie
Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels
Tolerantie Rondheid:: +/- 0.01mm.
Vlakheid: +/- 0.005mm.
Hoogte en lengte: +/- 0.01mm

 

Producttoepassing


De het koperkoker wordt van het tinbrons wijd gebruikt in de elektrische en elektronische industrieën met de grootste consumptie, die van meer dan de helft van de totale consumptie rekenschap geven. Deze schakelaars en gedrukte kringsraad worden gebruikt in de vervaardiging van diverse kabels en leiders, motoren en transformatoren, in de vervaardiging van machines en vervoervoertuigen, in de vervaardiging van industriële kleppen en toebehoren, instrumenten, glijdende lagers, vormen, warmtewisselaars en pompen, enz.

 

 

Van de Machinevervangstukken van de hoge Prestatiesmaalmachine het Bronsring voor Mijnbouwmachine 1

 

Uiteindelijk 

 

De productie van de het koperkoker van het bedrijf heeft vele jaren van productiegeschiedenis, heeft geaccumuleerd rijke ervaring. In de loop van de jaren, zijn wij geëngageerd aan het professionele het gieten verwerking en productonderzoek en ontwikkeling van non-ferrometalen, geweest en actief geavanceerde productietechnologie goedgekeurd om de vooruitgang van de industrie te bevorderen, zodat de onderneming een professionele fabrikant van de koperkoker wordt.

Wij hebben rijke ervaring, ontwikkelde rijpe technologie geaccumuleerd, en krachtens onze productkwaliteit en bedrijfreputatie, gingen wij eens naar het gehele land, over het hele land met partners op lange termijn. Wij zullen aan transporteren de fijne traditie van ons bedrijf voortzetten en zullen better.welcome aan de kaartverwerking doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658