CNC die Van een flens voorzien Roestvrije niet Standaard van Bronsringen machinaal bewerken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SeaMount
Certificering: CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1/piece
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard de uitvoer houten geval vrij van beroking
Levertijd: 7-30days
Betalingscondities: L/C, T/T, MoneyGram,
Levering vermogen: 500000kg/month
Verwerking: CNC-bewerkingscentra Op maat: als tekening
Materiaal: Messing, Brons Voorwaarde: Nieuwe
Functies: weerstand tegen corrosie inpakken: standaardkartonpakket
Hoog licht:

split bushing sleeve

,

plain bush bearing

 

CNC die Van een flens voorzien Roestvrije niet Standaard van Bronsringen machinaal bewerken

 

Productomschrijving

Het concept de koker van het flenskoper: de koker die de gehele cilindrische beschermende schacht maakt wordt genoemd de koker.

Koperafgietsel van diverse die koker van het flenskoper, flens ook als flens wordt bekend. De flensverbinding is een belangrijke verbindingsmethode van pijpleidingsbouw. De norm van koperkoker met rand is van een flens voorzien. Grenzeloos is de koperkoker zonder flens.

 

Ring en schacht de koker wordt geselecteerd volgens verschillende arbeidsvoorwaarden. De belangrijkste voorwaarden zijn: druk, snelheid, product van druk en snelheid, smeringsstaat, ladingsbezit. De vereisten van roterend roestvrij staal die Bush voor het dynamische en as glijden rollen zijn verschillend. Of er of niet smeerolie is is ook zeer verschillend. De snelheid en de druk bepalen fundamenteel het leven van de schachtkoker.

 

Het gieten kenmerken van de koker van het flenskoper

 

Wanneer het gieten van de koker van het flenskoper, zou het zorgvuldig moeten zijn, en het wordt niet toegestaan om het krachtig te slaan. Het wordt niet toegestaan om het lager met een hamer direct te kloppen, en het wordt niet toegestaan om de druk door het rollende element over te brengen.

2. De juiste en nauwkeurige installatiehulpmiddelen zullen voor koperafgietsel worden gebruikt, zullen de speciale hulpmiddelen zo ver mogelijk worden gebruikt, en de doek en de korte vezel zullen worden vermeden

3. Probeer om het rechte afgietsel van de koperkoker en zijn omringend milieu schoon te houden. Zelfs als het onzichtbare glimlachstof de rechte koperkoker ingaat, zal het koperafgietsel de slijtage, de trilling en het lawaai van de rechte koperkoker verhogen.

 

4. om de corrosie van de rechte koperkoker te verhinderen, wanneer het lager met de hand wordt genomen, zal het zweet op de hand volledig gewassen worden weg tijdens koperafgietsel, en de verrichting zal na de toepassing van minerale olie worden uitgevoerd. In regenachtige seizoen en de zomer, zal de bijzondere aandacht aan roestpreventie worden betaald

 

CNC die Van een flens voorzien Roestvrije niet Standaard van Bronsringen machinaal bewerken 0

 

Productspecificatie

 

Bedrijftype SGS van de vervaardigingsfabriek Controleleverancier
Proces Centrifugaalafgietsel, zandafgietsel, het Machinaal bewerken, Injectie
Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels
Tolerantie Rondheid:: +/- 0.01mm.
Vlakheid: +/- 0.005mm.
Hoogte en lengte: +/- 0.01mm

 

Producttoepassing

 

In de bewegende delen, wordt de slijtage van de delen veroorzaakt door wrijving op lange termijn. Wanneer de ontruiming tussen de schacht en het gat in zekere mate wordt gedragen, moet de koppelstangring worden vervangen. Daarom selecteert de ontwerper het materiaal met lagere hardheid en betere slijtageweerstand als schachtkoker of ring in het ontwerp, dat de slijtage van de schacht en de zetel kan verminderen. Wanneer de de schachtkoker of ring in zekere mate worden gedragen, kan de vervanging, op deze wijze worden uitgevoerd, de kosten om de schacht te vervangen of de zetel kan worden bewaard. In het algemeen, keuren de koker en de zetel interferentiepasvorm goed, terwijl de schacht geschikte ontruiming goedkeurt, omdat geen kwestie hoe of hoe het geen slijtage kan vermijden, het de levensduur kan slechts verlengen, terwijl de schachtdelen vrij gemakkelijk zijn te verwerken; Er zijn ook sommige nieuwe ontwerpers die niet van het ontwerp van olievrije samengestelde ring houden. Zij denken dat dit de kosten in het productieproces moet verhogen, maar na een periode van gebruik, zou het onderhoud volgens deze methode moeten worden uitgevoerd, maar de transformatie is gemakkelijk om de nauwkeurigheid van het materiaal te veroorzaken om te verminderen. De reden is zeer eenvoudig, kan de secundaire verwerking niet de positie van het gatencentrum waarborgen.

 

CNC die Van een flens voorzien Roestvrije niet Standaard van Bronsringen machinaal bewerken 1

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658