De industriële Vervangstukken van de Maalmachinemachine bronzen Zonderlinge Kleine het Gieten van Bush Inkrimping

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aangepast volgens de uitvoer houten geval van de productgrootte vrij van beroking
Levertijd: 5-30
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50000 Tonmaand
proces: centrifugaalgieten Materiaal: Het Koper van het bronsmessing
qc: 100% inspectie op kritieke afmetingen Monster: beschikbaar ben
Hoog licht:

split bushing sleeve

,

plain bush bearing

 

Industriële van de Vervangstukken Zonderlinge Bush van de Maalmachinemachine Kleine het Gieten Inkrimping

 

Productomschrijving

 

Het bedrijf specialiseert zich in de productie van kegelmaalmachine rechtstreeks plaatste, de reeks van de maalmachinekegel, reeks van de maalmachine de komvormige tegel, het lager van de maalmachineaandrijving, plaat van de maalmachine de lagere duw en andere maalmachinetoebehoren. De koperkoker is een belangrijk stuk van kegelmaalmachine, zoals de zonderlinge koker van het schachtkoper, de bewegende koker van het kegelkoper en de horizontale koker van het schachtkoper, die een zeer belangrijke rol in de verrichting van het materiaal spelen.

De koperkoker is één van de kleine maar onontbeerlijke delen van de maalmachine. Wij kunnen zijn bestaan in de maalmachine nauwelijks zien, zodat hoe het werkt?

De industriële Vervangstukken van de Maalmachinemachine bronzen Zonderlinge Kleine het Gieten van Bush Inkrimping 0

 

Het werk principe van koperkoker van maalmachine:

 

de motor drijft het kleine toestel van maalmachine, de kleine toestelaandrijving het grote toestel, de grote aandrijving van de toestelassemblage (groot toestel, groot toestelrek, zonderlinge staalkoker) de zonderlinge kokerassemblage (zonderlinge cilindervoering, de zonderlinge koker van het maalmachinekoper) en de belangrijkste schachtassemblage (hoofdschacht, binnenkegel, binnenkegelvoering) om in de koperkoker met de theoretische verticale lijn als centrum te draaien, en de belangrijkste schachtassemblage is in de zonderlinge Omwenteling van de koperkoker kan door de middellijn van de belangrijkste schacht in de koker worden gerealiseerd.

Wanneer de machine leeg in werking stelt, „houdt“ de zonderlinge kokerassemblage de belangrijkste schachtassemblage en roteert met het grote toestel. Wanneer het materiaal aan de verpletterende kamer wordt toegevoegd, roteert de belangrijkste schachtassemblage (hoofdschacht, binnenkegel) langzaam in de koperkoker van de zonderlinge maalmachine onder de weerstand van het materiaal. De binnenkegel schijnt om afwisselend in de verpletterende kamer te slingeren, en langzaam tegelijkertijd te roteren. Het materiaal wordt verpletterd door de slingerende binnenkegel. De verbinding tussen de steunkoker en het kaderlichaam wordt samengeperst door de hydraulische cilinder. Wanneer de maalmachinedalingen in niet het verpletteren zoals metaalblokken bezwaar heeft, wordt de bewegende kegel van de enige cilinder gesteund door de hydraulische zuiger bij de bodem, die de rol van het aanpassen van de lossingshaven speelt, die het ijzer beschermen die, herhaaldelijk toenemend en vallend en verwijderend erts het blokkeren overgaan.

De industriële Vervangstukken van de Maalmachinemachine bronzen Zonderlinge Kleine het Gieten van Bush Inkrimping 1

 

Meer details 

 

Naam van het verwerkende bedrijf (producten waarvan u aanbieding)

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd

(kopergieterij)
Type van privé onderneming (/staat) Privé
Datum van onderneming Jaar van 2001
Type van activiteit (handel/productie/techniek) handel/productie/techniek

Bedrijfprofiel (productieprogramma, producten)

Co. van XinxiangHaishanmachines, Ltd is een professionele vervaardiging van koperafgietsel belast met het produceren en verwerking en de verkoop van de ringen, schacht, werpt lineaire, kopernoot, wormtoestel, koperbar, maalmachinevervangstukken, aluminiumafgietsel

Gedetailleerde verwijzing-lijst van levering aan Europa, Rusland, de V.S. en Japan

Hoofdmarkten de V.S., Zuid-Korea, Engeland, Singapore, Thailand, Kazachstan, Hongarije, Israël, Irak Canada, Vietnam, Maleisië

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658