De Ce Verklaarde C9500-Lagers van de het Bronskoker van de Koperlegering voor Mechanische gedeelten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aangepast volgens de uitvoer houten geval van de productgrootte vrij van beroking
Levertijd: 5-30
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50000 Tonmaand
proces: centrifugaalgieten Materiaal: Het Koper van het bronsmessing
qc: 100% inspectie op kritieke afmetingen Monster: beschikbaar ben
Treksterkte: 95ksi Het solderen: goede
Hoog licht:

bronze sleeve bearings

,

oilite bronze bushings

                                     Ce Verklaarde C9500-het Bronsring van de Koperlegering voor Mechanische gedeelten

 

Productomschrijving

De koperkoker heeft goede het gieten en het machinaal bewerken functies, en heeft goede corrosieweerstand in de atmosfeer en het zoet water. Het is geschikt voor diverse grote en zware machines en is een belangrijk stuk van de machine. Hoge hardheid, uitstekende schuringsweerstand en niet gemakkelijk te bijten.

De Ce Verklaarde C9500-Lagers van de het Bronskoker van de Koperlegering voor Mechanische gedeelten 0

 

Functie van koperring:

1. bevestiging

Er zijn veel andere functies van koperkoker, bijvoorbeeld: het is een veelzijdige deskundige, die niet alleen absorptie kunnen schokken, maar ook anticorrosief, en kan van giftige media worden geïsoleerd, die de levensduur van lagers verhogen. Nochtans, wordt het hoofdzakelijk gebruikt voor het glijden het dragen. Het kan meer lading met lager dragen, en het is de beste partner voor mechanische gedeelten, vooral voor grote en zware machines. om de toestelschacht te maken wegens trilling niet compenseren wanneer het zich beweegt, moet het koperkoker gebruiken om het te bevestigen.

2. Het glijden het dragen

Daarom de belangrijke rol van koperkoker in de machine is te bevestigen en te plaatsen. Dit is een andere functie van koperkoker in machines. om uitgaven te verminderen en kosten te besparen, is het glijdende lager op dit ogenblik nodig, en de koperkoker heeft enkel deze functie. Het ontwerpt hoofdzakelijk de dikte van de koker volgens de asrichting van het lager. In feite, is de koperkoker een soort het glijden het dragen. Wanneer de mechanische omwenteling vrij laag is en de ontruimingsvereisten vrij hoog zijn, kan de koperkoker worden gebruikt om het rollen te vervangen dragend voor verrichting. De koperkoker heeft slijtageweerstand en kan lange tijd worden gebruikt, zo voor een groot deel, het kan helpen om kosten te besparen.

Er zijn nog vele functies van de koker, en het is geschikt voor mensen om het te herstellen, de structuur vereenvoudigen, en in sommige aspecten kan de koperkoker sommige fouten in machineontwerp ook goedmaken.

 

 

De Ce Verklaarde C9500-Lagers van de het Bronskoker van de Koperlegering voor Mechanische gedeelten 1

 

 

Meer details 

Naam van het verwerkende bedrijf (producten waarvan u aanbieding)

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd

(kopergieterij)
Type van privé onderneming (/staat) Privé
Datum van onderneming Jaar van 2001
Type van activiteit (handel/productie/techniek) handel/productie/techniek

Bedrijfprofiel (productieprogramma, producten)

Co. van XinxiangHaishanmachines, Ltd is een professionele vervaardiging van koperafgietsel belast met het produceren en verwerking en de verkoop van de ringen, schacht, werpt lineaire, kopernoot, wormtoestel, koperbar, maalmachinevervangstukken, aluminiumafgietsel

Gedetailleerde verwijzing-lijst van levering aan Europa, Rusland, de V.S. en Japan

Hoofdmarkten de V.S., Zuid-Korea, Engeland, Singapore, Thailand, Kazachstan, Hongarije, Israël, Irak Canada, Vietnam, Maleisië

 

Ons bedrijf wordt hoogst geprijst door klanten voor zijn uitstekende dienst en productkwaliteit van uitstekende kwaliteit. Het is geleidelijk aan een invloedrijke onderneming in de verwerkende industrie van de koperkoker geworden.

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658