De zelfsmerende Brons cilinder-vormige Geschikte Installatie van Kokerlagers

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aangepast volgens de uitvoer houten geval van de productgrootte vrij van beroking
Levertijd: 5-30
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50000 Tonmaand
proces: centrifugaalgieten Materiaal: Het Koper van het bronsmessing
qc: 100% inspectie op kritieke afmetingen Monster: beschikbaar ben
CDA: c86200 Cu%: 63
Bewerkbaarheidsclassificatie: 30 Treksterkte,: 90ksi
Hoog licht:

copper ball bearings

,

copper sleeve

                           De zelfsmerende Brons cilinder-vormige Geschikte Installatie van Kokerlagers

 

Productomschrijving

De koperkokers worden nu wijd gebruikt in mechanisch materiaal. Vele machines, bijvoorbeeld, verminderen wrijving, verminderen trilling, verminderen lawaai, enz., die de rol van de machines van de koperpijp spelen. More and more mensen gebruiken koper sleeves.often nu gebruikt in: bouw, medische, chemische productiemachines, hardwareverwerking, luchtvaart en scheepsbouw. Eigenschappen: de volledige productspecificaties, de gunstige prijs, de intacte verpakking, het zuivere koper en het aluminium, goede eerlijkheid, grote inventaris, kunnen materiële certificatie en SGS rapport verstrekken, kunnen de speciale specificaties en de speciale materialen volgens klantenvereisten worden aangepast.

 

De zelfsmerende Brons cilinder-vormige Geschikte Installatie van Kokerlagers 0

 

Meer details 

 

Naam van het verwerkende bedrijf (producten waarvan u aanbieding)

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd

(kopergieterij)
Type van privé onderneming (/staat) Privé
Datum van onderneming Jaar van 2001
Type van activiteit (handel/productie/techniek) handel/productie/techniek

Bedrijfprofiel (productieprogramma, producten)

Co. van XinxiangHaishanmachines, Ltd is een professionele vervaardiging van koperafgietsel belast met het produceren en verwerking en de verkoop van de ringen, schacht, werpt lineaire, kopernoot, wormtoestel, koperbar, maalmachinevervangstukken, aluminiumafgietsel

Gedetailleerde verwijzing-lijst van levering aan Europa, Rusland, de V.S. en Japan

Hoofdmarkten de V.S., Zuid-Korea, Engeland, Singapore, Thailand, Kazachstan, Hongarije, Israël, Irak Canada, Vietnam, Maleisië

 

Productvoordeel 

Schuringsweerstand: De slijtageweerstand van de koperkoker is nog vrij goed, en het materiaal van verschillende materialen heeft verschillende kenmerken. De koperkoker of het deel van de interne organisatie zijn vrij dicht en schijnen niet te zwak te zijn, zodat is dit niet een eigenschap van het verdedigen trachoommessing of de heldere kleur van de voeding. En bovenal, is de hardheid hoger.

2. De voedingskenmerken van het corrosiekoper: Eerst, anticorrosief, zeer goede corrosie. Het is hoofdzakelijk geschikt voor de atmosfeer en het zoet water, omdat het milieu beter is. De koperstruiken die tijdens gebruik verschijnen zijn gewoonlijk niet gemakkelijk te doden. De anticorrosieve kopervoeding verschijnt hoofdzakelijk in sommige chemische elementen, zoals verdund zwavelzuur, zoutzuur en vetzuren, zodat zijn het koper, de corrosieweerstand en de capaciteit zeer goed.

De zelfsmerende Brons cilinder-vormige Geschikte Installatie van Kokerlagers 1

 

Verpakking en het verschepen 

De producten van ons bedrijf zijn onderworpen aan professionele de uitvoerinspectie, het standaard houten geval van de berokings vrije uitvoer, snel logistiekvervoer, om de veilige en efficiënte aankomst van producten te verzekeren.

De dienstprincipe: sterke sterkte, de producten van uitstekende kwaliteit, lage prijzen, en de prima dienst. Plechtige belofte: om het vertrouwen van nieuwe en oude klanten met de producten van uitstekende kwaliteit, redelijke prijzen en de perfecte diensten te waarborgen. Het bedrijf heeft een prima en uitstekend team met een verenigbare pragmatische en innovatieve geest gebouwd. Is bereid om met mensen van alle gangen van het leven voor wederzijds voordeel en gemeenschappelijke ontwikkeling te werken. Warm welkome vrienden van alle gangen van het te frekwenteren leven.

De zelfsmerende Brons cilinder-vormige Geschikte Installatie van Kokerlagers 2

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658