De slijtvaste Dragende Hoge snelheid van het Messingskoper en Versnellingscapaciteit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aangepast volgens de uitvoer houten geval van de productgrootte vrij van beroking
Levertijd: 5-30
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50000 Tonmaand
proces: centrifugaalgieten Materiaal: messingskoper
qc: 100% inspectie op kritieke afmetingen Monster: beschikbaar ben
Cu%: 62 HB: 590-685
Brand name: ZCuZn38 kleur: Aard
Hoog licht:

copper sleeve

,

copper sleeve bearing

                                     De slijtvaste Dragende Hoge snelheid van het Messingskoper en Versnellingscapaciteit

Productomschrijving

De koperkoker is ook genoemd geworden zelfde lager. Het is een soort component dat het conflict verminderen en de duw kan drijven en het vaste effect steunen. De koperkoker moet worden geoli?d om het lager glad te maken. De koperkoker wordt ook gemaakt van diverse koperlegeringen om de mechanische gedeelten vlot te maken. Zelf vlotte koperkoker, vlotte behoefteolie. Grafietkoperkoker, geen behoefte aan vlotte olie. De koperkoker kan in allerlei grote en zware machines worden gebruikt, en het is een belangrijke component van machines.

Productie en verwerking

Problemen om worden besteed aandacht aan in de verwerking van koperkoker: zoals we allen weten, heeft de koperkoker hoge hardheid, goede slijtageweerstand en is niet gemakkelijk te produceren

Het heeft goede het gieten en het machinaal bewerken eigenschappen. Het heeft sterke corrosieweerstand. Zo moet het vaak zorgvuldig in het productieproces zijn, zodat wat de aandacht zou moeten worden betaald aan in het productieproces?

1: Wanneer het gieten van koperkoker, moet elk proces zorgvuldig worden behandeld. Bijvoorbeeld, moet de kern worden geplaatst behoorlijk wanneer de doos wordt gesloten, om te vermijden dat het afgietsel niet volgens de grootte kan worden verwerkt.

2: Vóór verwerking, maak eerst het afgietsel schoon, dan word op de auto, kalibreer eerst het, dan word van de auto aan het halffabrikaat tijdens verwerking, en koel neer het dan. Omdat het koper krimpt, nauwkeurig te verwerken, zet het werkstuk bij kamertemperatuur voor verwerking wanneer het krijgen op de auto.

3: Na het afgewerkte product, vooral kan de rechte buis niet horizontaal worden geplaatst, zal het worden geplaatst verticaal om misvorming te verhinderen.

4: De verpakking zal worden gereserveerd om toevallige botsing en misvorming tijdens vervoer te vermijden.

 

De slijtvaste Dragende Hoge snelheid van het Messingskoper en Versnellingscapaciteit 0

Meer details 

 

Naam van het verwerkende bedrijf (producten waarvan u aanbieding)

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd

(kopergieterij)
Type van privé onderneming (/staat) Privé
Datum van onderneming Jaar van 2001
Type van activiteit (handel/productie/techniek) handel/productie/techniek

Gedetailleerde verwijzing-lijst van levering aan Europa, Rusland, de V.S. en Japan

Hoofdmarkten de V.S., Zuid-Korea, Engeland, Singapore, Thailand, Kazachstan, Hongarije, Israël, Irak Canada, Vietnam, Maleisië

De slijtvaste Dragende Hoge snelheid van het Messingskoper en Versnellingscapaciteit 1

 

De grondstoffen van koperkoker zijn als volgt:

 

Zcusn10pb1: corrosiebestendig, vooral voor verdund zwavelzuur, zoutzuur en vetzuur. Structuurinformatie, corrosiebestendige en zuurvaste toebehoren, evenals de struik van het van de maalmachinering en lager.

 

Zcusn10pb5: vlot, slijtvast en corrosiebestendig, geschikt voor bimetaalsmeedstukgegevens. Lagers voor voertuigen, bimetaal dragende shells voor interne verbrandingsmotoren met een pieklading van 100MPa, evenals zuigeraskokers, wrijvingplaten, enz.

 

ZCuPb10Sn10: het heeft hoge hardheid, uitstekende slijtageweerstand, is niet gemakkelijk te bijten, heeft goede smeedstukfunctie en knipselfunctie, en heeft goede corrosieweerstand in atmosfeer en zoet water. Het kan voor slijtvaste delen onder hoge lading (onder 20MPa) en hoge het glijden snelheid (8m/s), zoals koppelstang, Bush, dragende struik, toestel, wormtoestel, enz. worden gebruikt.

 

Zcupb15sn8: op de voorwaarde van gebrek aan vlotte agent en de vlotte agent van de waterkwaliteit, heeft het goed het glijden en zelf vlotte functie, gemakkelijk knipsel, slechte smeedstukfunctie en goede corrosieweerstand tegen verdund zwavelzuur. Het dragen met hoge externe druk en zijdruk kan worden gebruikt om koper koelpijp van koudwalserij te maken, laden de delen met effect tot 50MPa, bimetaal dragende struik van interne verbrandingsmotor, zuigeraskoker met maximumlading tot 70MPa en zuurvaste toebehoren.

 

De slijtvaste Dragende Hoge snelheid van het Messingskoper en Versnellingscapaciteit 2

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658