Rechte van het de Ringsbrons van het Messingskoper de KokerAuto-industrie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aangepast volgens de uitvoer houten geval van de productgrootte vrij van beroking
Levertijd: 5-30
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 50000 Tonmaand
proces: centrifugaalgieten Materiaal: Het Koper van het bronsmessing
qc: 100% inspectie op kritieke afmetingen Monster: beschikbaar ben
CDA: C95300 Cu%: 86
Bewerkbaarheidsclassificatie: 55 Treksterkte: ksi 70
Hoog licht:

flanged bronze bushings

,

oilite bronze bushings

Rechte van de de RingsAuto-industrie van het Messingskoper het Bronsring

 

Productomschrijving

Koperstruik, die ook als rechte struik, rechte koperstruik, rechte struik, Bush, koperkoker enz. wordt bekend. De koperkoker is een deel van mechanisch materiaal, dat hoofdzakelijk in de mijnbouw van mechanisch gebruikt materiaal wordt gebruikt, wijd. In de verwerking van mechanisch materiaal, is de koperkoker een onontbeerlijk deel. De belangrijkste materialen van koperring zijn messing, brons, aluminiumbrons, fosfoorbrons en loodbrons, die door metaalafgietsel en centrifugaalafgietsel worden verwerkt. De koperkoker en andere koperproducten hebben hun eigen kenmerken. Momenteel, wordt de koperkoker wijd gebruikt in machinedelen. Nochtans, wanneer de machine lange tijd loopt, zal de koperkoker ook een bepaalde slijtage hebben, en het zal ook een levensduur hebben. Als de slijtageprocedure een bepaald niveau bereikt, en het de normale bedrijfsvoering van de machine beïnvloedt, zou het op tijd moeten worden vervangen. Tegelijkertijd, omdat de kosten om koperuitrusting te gieten vrij laag zijn, is het momenteel in de machines verwerkende industrie wijd wordt gebruikt.

 

Rechte van het de Ringsbrons van het Messingskoper de KokerAuto-industrie 0

 

Productvoordeel 

1. Slijtageweerstand: de slijtageweerstand van de koperring is goed, en de ringen die van verschillende materialen worden gemaakt hebben verschillende kenmerken. De interne structuur van de centrifuge gegoten koperring is vrij dicht, en er zal geen losheid, poreusheid, zandgat en andere fenomenen zijn. De hardheid van de centrifuge gegoten koperring is vrij hoog en duurzaam.

2.Corrosivity is een andere eigenschap van koperring, die goede corrosieprestaties heeft. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de atmosfeer en het zoet water. Tijdens het gebruiken van koperring, is het over het algemeen niet gemakkelijk om worden gedood. De corrosieweerstand van koperring wordt hoofdzakelijk weerspiegeld in sommige chemische elementen, zoals verdund zwavelzuur, zoutzuur en vetzuur, zodat is de corrosieweerstand van koperring zeer goed wegens zijn eigen kenmerken, kan het normaal zelfs zonder smeermiddel werken.

3.compression weerstand: de koperring heeft goede compressieweerstand, vooral is de oppervlaktedruk zeer groot, en het kan de zijdruk van het lager dragen. Op de voorwaarde van hoge ladingsdruk, kan de koperring nog werken.

 

Rechte van het de Ringsbrons van het Messingskoper de KokerAuto-industrie 1

Meer details 

Naam van het verwerkende bedrijf (producten waarvan u aanbieding)

De Machinesco. van Xinxianghaishan, Ltd

(kopergieterij)
Type van privé onderneming (/staat) Privé
Datum van onderneming Jaar van 2001
Type van activiteit (handel/productie/techniek) handel/productie/techniek

Bedrijfprofiel (productieprogramma, producten)

Co. van XinxiangHaishanmachines, Ltd is een professionele vervaardiging van koperafgietsel belast met het produceren en verwerking en de verkoop van de ringen, schacht, werpt lineaire, kopernoot, wormtoestel, koperbar, maalmachinevervangstukken, aluminiumafgietsel

Gedetailleerde verwijzing-lijst van levering aan Europa, Rusland, de V.S. en Japan

Hoofdmarkten de V.S., Zuid-Korea, Engeland, Singapore, Thailand, Kazachstan, Hongarije, Israël, Irak Canada, Vietnam, Maleisië

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658