Van de het Metaalplaat van het olie de Vrije Koper Zelfsmerende Stabiele Prestaties

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SEAMOUNT
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 5-30 het werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 50000kg per Maand
Verwerking Type: centrifugaalgieten Doorlooptijd: Volgens vereiste tijd
QC controle: 100% inspecteren door ons, goedkeuren de derde partij inspecteert Functie: Anti-erosion, Anti-abrasion, Ladingscapaciteit
Punt: De plaat van de koperdia formaat: Niet genormaliseerde aanpassing
Hoog licht:

perforated copper plate

,

polished copper sheet

Van de de Slijtageplaat van de koperlegering Olievrije de Diaplaat/Glijdende Plaat

 

Productomschrijving

Een groef of een rand van koper wordt gemaakt glijdt plaat of andere materialen die kunnen dragen, bevestigen, wrijving van mobiel apparaten of materiaal leiden en verminderen dat. Longitudinale die groef of rand op de oppervlakte van gidsspoor, wordt gebruikt om machinedelen, speciaal materiaal, instrumenten, enz. en te bevestigen. Het gidsspoor, ook als diaspoor wordt bekend, lineair gidsspoor en lineair diaspoor, wordt gebruikt in de situatie van lineaire vergeldende motie die. Het heeft een hogere geschatte lading dan het lineaire lager, en kan een bepaalde torsie tegelijkertijd dragen. Het kan high-precision lineaire motie op de voorwaarde van hoge lading bereiken.

 

Van de het Metaalplaat van het olie de Vrije Koper Zelfsmerende Stabiele Prestaties 0

 

Meer detial

 

Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels
Tolerantie Rondheid:: +/- 0.01mm.
Vlakheid: +/- 0.005mm.
Hoogte en lengte: +/- 0.01mm.

Type van onderneming

Privé

Eer en certificaten

ISO, CE

Levertijd Volgens vereiste tijd

 

Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf zich bij de non-ferrometaalafgietsel en verwerking geconcentreerd. Wij hebben koper vooruitgegaan

het materiaal van de diaverwerking: wij kunnen professionele en koperdia verstrekken die vervaardigen verwerken. De koperdia en

de zelfsmerende die koperdia door ons bedrijf wordt veroorzaakt wordt wijd gebruikt in diverse walserijfabrikanten op grote schaal, en hoogst geprijst. Indien nodig, onthaal om de productie aan te passen.

Van de het Metaalplaat van het olie de Vrije Koper Zelfsmerende Stabiele Prestaties 1

Onderhoud van de plaat van de koperdia

Vele delen van de koperdia worden gemaakt van koper, zodat is de precisie hoger en de kwaliteit is geschikt. Zolang het normaal wordt gebruikt, kan het lange tijd zonder problemen worden gebruikt. Nochtans, is dit soort skateboard niet volledig beschermd om lange levensduur te verzekeren, en meer werk moet voor basisonderhoud worden gedaan. Wanneer het verwerking van de plaat van de koperdia, is zijn verschijning verontreinigd. De reiniging zijn=zal= voltooide in time en chemische bescherming zal zo ver mogelijk worden uitgevoerd. Hoewel het onmogelijk is dik vet direct om toe te passen, wordt één of ander speciaal blik van de onderhoudsolie gebruikt om het effect effectief te handhaven. Gebruik water of geen zachte doek om elke dag af te vegen om krassen te vermijden.

Ten tweede, vergen de koperskateboards met een beschermende laag op de oppervlakte gewoonlijk geen onderhoud.

U kunt zacht water en zachte doek gebruiken om het stof en de vlekken op de koperdecoratie met beschermende laag op de oppervlakte af te vegen. Raak oplosmiddelen en geen corrosieve chemische producten.

Het is verboden om glaslijm te gebruiken om koperornamenten te plakken. Wegens de zure troebele substantie op het glas, werd de beschermende laag op de koperoppervlakte vernietigd, en de plaat van de koperdia spoedig werd zwart. Indien nodig, kunnen de lijm, het dichtingsproduct of andere neutrale lijm onmiddellijk worden gebruikt.

Veeg in het algemeen het blik van de koperolie af wordt gebruikt voor schrobben onderhoud. De specifieke methode is: eerst, giet de koperolie op de handdoek, veeg het op de koper glijdende plaat af, veeg schoon het af, dan veeg de olie met de handdoek af, en veeg het dan opnieuw met een schone zachte doek af.

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658