De multi van de Machinevervangstukken van de Cilindermaalmachine Ring van het de Vervangingsbrons

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SeaMount
Certificering: CE
Modelnummer: OEM
Min. bestelaantal: 1/piece
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard de uitvoer houten geval vrij van beroking
Levertijd: 7-30days
Betalingscondities: L/C, T/T, MoneyGram,
Levering vermogen: 500000kg/month
Verwerking: CNC-bewerkingscentra Op maat: als tekening
Materiaal: Messing, Brons Voorwaarde: Nieuwe
Gebruik: De ontginning van erts Verificatie: CE
Hoog licht:

coal crusher parts

,

split bushing sleeve

 

Het Bronsring van vervangingsdelen van de Multimaalmachine van de Cilinderkegel

 

De maalmachine is etc. verdeeld in de maalmachine van de de lentekegel, hydraulische kegelmaalmachine. De koperkokers die zij zijn geclassificeerd volgens de verschillende types en het gebruik hebben vereist. Ons nu die zullen wij concentreren op de koperringen door de lagere maalmachine van de de lentekegel worden vereist!

Het lager van de maalmachine draagt al lading van de machine, zodat heeft de goede smering een grote verhouding met het dragende leven, beïnvloedt het direct het levensduur en verrichtingstarief van de machine, zodat heeft de kwaliteit van de koperkoker van de maalmachine hoge vereisten.

Productievoordeel:

Het bedrijf verstrekt het afgietsel van de metaalvorm, het afgietsel van de zandvorm, centrifugaalafgietsel en andere het gieten processen, waaronder het centrifugaalafgietsel de capaciteit heeft om koperkoker op grote schaal, koper het dragende struik en toestel van de koperworm te produceren. In dit proces, heeft het product goede compactheid, geen poreusheid en zandgat, en die de mechanische eigenschappen van koperafgietsel, zoals hardheid, treksterkte en slijtageweerstand, zijn veel hoger dan die van koperafgietsel door te vormen wordt verwerkt.

- Controleer de kwaliteit en de prijs:
De één eindedienst van afgietsel van grondstof aan geëindigd - de producten, controleren de kwaliteit en de kosten strikt van alle verbindingen.

- Wijd leveringswaaier:
De merken kunnen wij aanbieden met inbegrip van: METSO, SANDVIK, TELSMITH, SHANBAO, SYMONS NORDBERG EN ENZ.

- Aanpassing:
Wij kunnen ook de aangepaste productdiensten volgens tekening en materiële vereisten verlenen.

 

De multi van de Machinevervangstukken van de Cilindermaalmachine Ring van het de Vervangingsbrons 0

 

Meer details

 

Bedrijftype SGS van de vervaardigingsfabriek Controleleverancier
Proces Centrifugaalafgietsel, zandafgietsel, het Machinaal bewerken, Injectie
Kwaliteitsborging 2D Projector, Hoogte Gague, Micrometer, Ruwheidsmeetapparaat,
Het Testen van CCD Autimatic Machine CCD, Beugels
Tolerantie Rondheid:: +/- 0.01mm.
Vlakheid: +/- 0.005mm.
Hoogte en lengte: +/- 0.01mm

 

De belangrijkste die materialen van koperkoker van maalmachine door onze fabriek wordt geproduceerd zijn loodbrons, het bronskoker van het loodtin, slijtvaste en zelfsmerende koperkoker, milieuvriendelijke en rekupereerbare koperkoker. Dit product is gebaseerd op uitstekend elektrolytisch koper, de baar van het aanpassingstin en loodbaar volgens het aandeel van nationale norm. Op de voorwaarde om smeermiddel niet te hebben en het smeermiddel van de waterkwaliteit te gebruiken, toont het het uitstekende glijden en zelfsmerende prestaties. Onder de lading van hoge snelheidsomwenteling en schommelingsmotie, is de weerstand van de effectlading tot 50MPa, tonend uitstekende flexibiliteit, die de eerste keus van hoge snelheid die mechanisch materiaal in werking stelt is.

 

De multi van de Machinevervangstukken van de Cilindermaalmachine Ring van het de Vervangingsbrons 1

 

Als u een klant van koperproducten zoals de koker van het maalmachinekoper en kopertegel bent, of als u om het even welke vraag naar het gebruik van koperkoker en andere producten hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Wij hebben technici en deskundigen om u te dienen.

Instructies voor onderzoek:
1. Het trekken: u moet slechts één van de tekening, het tekeningsaantal, de schets en de steekproef verstrekken. (dit zijn het gebouw van onze dienst aan u, en ook de belangrijke norm om uw goedkeuring van het werkstuk te vergemakkelijken nadat wij het goed doen, zodat moet u verstrekken.)
2. Hoeveelheid: u moet het aantal artefacten aanpassen. (de meer hoeveelheid, de gunstigere prijs
3. Materiaal: de materiële vereisten van het werkstuk; (is het een nationale norm of een ondernemingsnorm of een de uitvoer Amerikaanse Norm, te wijzen gelieve erop dat deze de prijs grotendeels zullen beïnvloeden!

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8617719955658